Τα νέα μας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ 27/03/2019

Αγαπητοί συνάδελφοι,

 το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας σας καλεί σε εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα "Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΠΡΟΚΛΗΣΗ Η ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ", που διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρία PROFESSIONAL TEAM την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019 και ώρα 16:30 μ.μ. στα γραφεία του,(Ξενοφώντος 13 - Ορφανοτροφείου). Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι συνέχεια των υπολοίπων σεμιναρίων που με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Χαλκίδας, Κορίνθου,  Αχαίας και Κοζάνης.
  Το σεμινάριο είναι δωρεάν και απευθύνεται τόσο στα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας όσο και στους υπαλλήλους τους. Έχει διάρκεια τέσσερις ώρες και στο τέλος θα δοθεί και πιστοποιητικό παρακολούθησης.
  Κύριος ομιλητής στο σεμινάριο αυτό είναι ο κύριος Νίκος Βελτράς(οικονομολόγος με ειδίκευση σε θέματα Marketing  και Πωλήσεων. Με πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία στον ιατροφαρμακευτικό χώρο. Με την εκπαίδευση ασχολείται παραπάνω από 20 χρόνια και σεμινάρια του έχουν παρακολουθήσει εκατοντάδες φαρμακοποιοί. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα Selling  και Sales Management από το CIM,(UK), καθώς και από το Εθνικό Κέντρο Πιστοποιήσεων(Υπουργείου Εργασίας). Τα τελευταία χρόνια είναι συνεργάτης του Πανεπιστημίου Πειραιά - Κέντρο Ερευνών. Είναι σύμβουλος επιχειρήσεων και αρθρογράφος σε εξειδικευμένα περιοδικά και εφημερίδες).
  Είναι αναγκαία η συμμετοχή όλων μας σε αυτό το σεμινάριο προκειμένου να αποκτήσουμε περισσότερες γνώσεις στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας και αφορούν την αναγκαιότητα συνεχούς ενημέρωσης. 
 
Λεπτομέρειες στο επισυναπτόμενο:
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ