Τα νέα μας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 13/11/2022

Συνάδελφοι,

μία ακόμη, περίοδος Διοίκησης στον Σύλλογό μας, ήρθε στο τέλος της και την προσεχή Κυριακή 13/11/2022, καλούμαστε, να ανταποκριθούμε στην υποχρέωση που έχουμε δίνοντας το παρόν μας στις επικείμενες εκλογές του Συλλόγου μας, για την  ανάδειξη  της νέας Διοίκησης για την επόμενη τριετία.

Θα θέλαμε να τονίσουμε, ότι η τριετία που πέρασε, χαρακτηρίζεται από μια περίοδο πρωτόγνωρης πανδημίας, κατά την οποία υπήρχαν ελάχιστες δυνατότητες συνδικαλιστικής και προσωπικής παρέμβασης εξαιτίας των μέτρων κατά τις covid-19. Παρόλα αυτά, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος  Μαγνησίας  κατάφερε να πραγματοποιήσει μια σειρά από εκδηλώσεις προκειμένου να ενισχύσει την επιμόρφωση των μελών του όπως επιστημονικές επιμορφωτικές ομιλίες, σεμινάρια Α Βοηθειών, σεμινάρια οικονομικής και νομικής διαχείρισης φαρμακείου,  σεμινάρια σχετικά με την αντιμετώπιση της covid-19 στα φαρμακεία μας, όσο και την προσφορά μας προς την κοινωνία ενισχύοντας την παρουσία μας ακόμα περισσότερα στην πρωτοβάθμια φροντίδα για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Τέλος, σημαντικές ήταν οι πρωτοβουλίες που πήραμε σε κοινωνικές διεκδικήσεις καθώς και  σε επιτυχημένες πρωτοβουλίες Αιμοδοσίας.

Εκτιμούμε ότι στην νέα περίοδο που θα ξεκινήσει μετά τις εκλογές θα καταφέρουμε να πετύχουμε λύσεις σε μια σειρά από μεγάλα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο μας με γνώμονα πάντα την ενίσχυση και διατήρηση της ενότητας και αγωνιστικότητας του.

Τέλος, εκτιμούμε ότι η εκλογική διαδικασία θα στεφθεί με επιτυχία σε ότι αφορά την συμμετοχή όλων των μελών μας, στην εκλογή των μελών  για τα νέα όργανα.

 Καλούμαστε λοιπόν όλοι, την προσεχή Κυριακή στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας (Ξενοφώντος 13- Ορφανοτροφείου) από τις 09:00-18:00 να ασκήσουμε το εκλογικό μας δικαίωμα.