Τα νέα μας

ΣΑΒΒΑΤΟ 13/4/2019**ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ <ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ , ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ>

Αγαπητοί συνάδελφοι,
  ο κλάδος μας τα τελευταία χρόνια συζητά την δημιουργία επαγγελματικού ταμείου φαρμακοποιών. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρχει αφενός η καλύτερη διασφάλιση των χρημάτων των φαρμακοποιών και αφετέρου η στήριξη των νέων συναδέλφων που θα υποστούν τις επιπτώσεις των συνεχιζόμενων αλλαγών στο ασφαλιστικό σύστημα. Η βασική όμως ασφάλεια των φαρμακοποιών θα παραμένει η υπάρχουσα. Το προσεχές Σάββατο 13 Απριλίου και ώρα 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας οδός Ξενοφώντος 13 με Ορφανοτροφείου ο Σύλλογός μας πραγματοποιεί την σημαντική ενημερωτική εκδήλωση για όλα τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας με θέμα: Επαγγελματικά Ταμεία και Κοινωνική Ασφάλιση, παρών και προοπτικές.
  Η συγκεκριμένη εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και ομιλιτής θα είναι ο κύριος Κώστας Νικολάου Γενικός Διευθυντής της PRUDENTIA.
  Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα είναι παρών και για ένα σύντομο χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Γραμματέας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κύριος Γιάννης Παπαπούλιος.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα επακολουθήσουν διευκρινιστικές ερωτήσεις.
  Συνάδελφοι, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να παραβρεθούμε όλοι προκειμένου να ενημερωθούμε για το μεγάλο ζήτημα που αφορά την ασφάλισή μας.