|
 
 Τα νέα μας
ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ**16/9/2018Αγαπητοί Συνάδελφοι, 
σας υπενθυμίζουμε ότι το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων θα πρέπει να τηρείται σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Όπως γνωρίζετε έχουν πάψει πλέον να ισχύουν οι διατάξεις κατά τις οποίες ο καθένας άνοιγε επιπλέον του ωραρίου του Συλλόγου σε ώρες και ημέρες που ο ίδιος επιθυμούσε. Σύμφωνα με το νόμο Ν.4512/2018 που έχει τεθεί σε εφαρμογή από 01/07/2018 υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας διευρυμένων φαρμακείων τα οποία υποβάλλουν κάθε δύο μήνες τις αιτήσεις ένταξής τους στο διευρυμένο ωράριο, τόσο στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας όσο και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, για να ισχύσει το διευρυμένο ωράριο μετά από ένα μήνα.
Σας υπενθυμίζουμε ξανά, ότι αποτελεί παράβαση για τις περιπτώσεις των φαρμακείων που πιθανόν να λειτουργούν σε ώρες εκτός του επισήμου ωραρίου λειτουργίας του Συλλόγου μας, όπως επίσης και να λειτουργούν χωρίς την παρουσία του υπευθύνου φαρμακοποιού. Οι διατάξεις του νόμου Ν.4512/2018 είναι πολύ αυστηρές και θα επιβληθούν πρόστιμα σε περίπτωση παραβατικότητας.

 

Πηγή:


 
 
 
 
 
site created and hosted by