|
 
 Τα νέα μας
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν.4512/18 ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΣυνάδελφοι,    σας επισημαίνουμε τα κάτωθι:
1)Από την ερχόμενη  Κυριακή 1η Ιουλίου 2018 η εφημερία αρχίζει από 08:00 έως 21:00μ.μ.(αντί 22:00μ.μ.) καθώς και ότι το διανυκτερεύον φαρμακείο θα λειτουργεί ημέρα και νύκτα χωρίς την μεσημεριανή διακοπή (δηλαδή 08:00 έως 08:00 για τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή). Προσοχή μεγάλη στην υποχρεωτική τήρηση αυτών των ωρών εργασίας ειδικά τώρα στο ξεκίνημα της εφαρμογής του νέου ωραρίου. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθούμε σαν κλάδος στην κοινωνία της πόλης μας και όχι μόνο, με αποτέλεσμα την δυσφήμισή του σε μία περίοδο αρκετά δύσκολη.
2)Μόνο για την ημέρα της Δευτέρας 02/07/2018 θα πρέπει να εκτυπώσετε τον Πίνακα των Φαρμακείων που ακολουθούν Διευρυμένο ωράριο από την ιστοσελίδα του Συλλόγου μας και στην θέση τα Νέα μας.
Για το επόμενο διάστημα θα υπάρχει σχετική ένδειξη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας από την οποία θα εκτυπώνετε το σχετικό Πίνακα Διευρυμένων Φαρμακείων, όπως και τον Πίνακα των εφημερευόντων και Διανυκτερευόντων φαρμακείων, δηλαδή θα ακολουθείτε την ίδια γνωστή διαδικασία που ακολουθείτε όλο αυτό το διάστημα.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΛΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα γραφεία του Συλλόγου και τον Πρόεδρο και τα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας.

 

Πηγή:


 
 
 
 
 
site created and hosted by