|
 
 Τα νέα μας
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟΣυνάδελφοι,
     μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποιημένων σεμιναρίων Α Βοήθειες για Φαρμακοποιούς που θα υλοποιήσουν ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος και το ΙΔΕΕΑΦ με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, σε συνεργασία με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας. Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Μαγνησίας.

Τα σεμινάρια απευθύνονται μόνο σε φαρμακοποιούς μέλη του Συλλόγου μας, οι οποίοι θα καταβάλλουν το ποσό των 25,00€(συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), και θα λάβουν πιστοποιητικό εκπαίδευσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης φαρμακοποιών του ΙΔΕΕΑΦ.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας(Ξενοφώντος 13- Ορφανοτροφείου) στις παρακάτω ημερομηνίες:

  • Κυριακή 15 Απριλίου 2018 και ώρα 09:00-17:00,
  • Κυριακή 22 Απριλίου 2018 και ώρα 09:00-17:00 και
  • Κυριακή 06 Μαίου 2018 και ώρα 09:00-17:00


Λεπτομέρειες για την εγγραφή σας και την πληρωμή στο σεμινάριο μπορείτε να βρείτε στο επισυναπτόμενο:

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΟ Ε.Ε.Σ.


Όσον αφορά στη θεματολογία, θα καλύπτει τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι φαρμακοποιοί στα φαρμακεία τους, ενώ θα περιλαμβάνει και θεωρητικό και πρακτικό μέρος. Στο 24ωρο πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι εξής ενότητες:

  • Πρώτες Βοήθειες για πολίτες διάρκειας 12 ωρών,
  • Βασική υποστήριξη ζωής και Αυτόματος εξωτερικός απινιδωτής διάρκειας 6 ωρών και
  • Χειρισμός τραυμάτων διάρκειας 6 ωρών

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εγγραφή σας στο σεμινάριο στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΕΑΦ ή κατά τη διαδικασία της πληρωμής του αντιτίμου του σεμιναρίου, επικοινωνήστε άμεσα με το τηλέφωνο 210-2775219- εσωτερικό 112(κ. Αμαλία)

Περισσότερα στα επισυναπτόμενα:

1)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΕΛΙΔΑ 1,

2)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΕΛΙΔΑ 2,

3)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΕΛΙΔΑ 3,

4)ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΕΛΙΔΑ 4

 

Πηγή:


 
 
 
 
 
site created and hosted by