|
 
 Τα νέα μας
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ.ΜΑΓΝΗΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ*27/6/2017ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Φ.Σ.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ

Συνάδελφοι,
  σύμφωνα με τον υπευθυνο εκκαθάρισης του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κύριο Μπαθρέλλο Γεώργιο, μέχρι στιγμης το 70% του συνόλου των φαρμακοποιών της Μαγνησίας έχει λάθη με τις συνταγές αναλωσίμων Ιανουαρίου 2017.
Τα πιο συνήθη λάθη είναι τα παρακάτω:

1.Έλλειψη υπογραφών ασφαλισμένων,
2.Μη αναγραφή της πάθησης και
3.Μη αναγραφή του τύπου σακχαρώδη διαβήτη


   Όπως ενημερωθήκαμε υπολείπονται 40 περίπου φαρμακεία του Νομού μας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία του ελέγχου του μηνός Ιανουαρίου 2017. Μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των συνταγών είναι έτοιμος να αρχίσει ο έλεγχος των συνταγών του μηνός Φεβρουαρίου 2017.
   Οι αιτιολογίες απορρίψεως των συνταγών που προαναφέρθηκαν κρίθηκαν από όλους άκρως αυστηρές έως και υπερβολικές και για αυτό την περίπτωση των ενστάσεων θα πρέπει να τη λάβουμε σοβαρά υπόψιν.
   Προς το παρών οι συνάδελφοι έχουν 2 επιλογές να ακολουθήσουν προσεχόμενοι στα γραφεία Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Βόλου και διαπιστώνοντας την αιτία απόρριψης επιλέγουν:

1.είτε την διαδικασία έκδοσης πιστωτικού τιμολογίου
2.είτε την υποβολή ένστασης(η ένσταση μπορεί να υποβληθεί εντός 3 ημερών από την αποδοχή της ενημέρωσης)


   Υπάρχει συνάντηση αύριο με τον υπεύθυνο εκκαθάρισης κύριο Μπαθρέλλο Γεωργιο και εκπροσώπους του Π.Φ.Σ. σχετικά με την επίλυση αυτού του μεγάλου προβλήματος.
Τηλέφωνο επικοινωνίας για τις απορρίψεις 24210-94111 κυρία Μάνη Β.

 

Πηγή:


 
 
 
 
 
site created and hosted by