|
 
 Τα νέα μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ                 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας συμμετέχει στην γενική απεργία της Τετάρτης 17 Μαΐου 2017 ενάντια στα μέτρα της Κυβέρνησης με τα οποία αυξάνονται έως 61% οι εισφορές, επιβαρύνοντας αυτούς που υποτίθεται ότι θα ευνοούσε το νέο ασφαλιστικό, δηλαδή τα μικρά και μεσαία εισοδήματα. Η πορεία στην φτωχοποίηση των Ελλήνων δεν έχει τέλος . Η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι υπουργοί έχουν σοβαρές ευθύνες για την αφαίμαξη του συνόλου της ελληνικής οικονομίας μέσα από το ασφαλιστικό, ενώ τις ίδιες ευθύνες θα έχουν και οι βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτά τα καταστροφικά μέτρα.

Μόλις πριν ένα χρόνο χάθηκαν από μεγάλη μερίδα φαρμακοποιών που ανήκαν στην κατηγορία των μονοσυνταξιούχων 35-40 χιλιάδες ευρώ , όσοι φαρμακοποιοί βγαίνουν στην σύνταξη περιμένουν από το ΤΣΑΥ τρία και πλέον χρόνια για να πληρωθούν , ενώ όσοι συνεχίζουν την εργασία τους σαν αυτοαπασχολούμενοι ελεύθεροι επαγγελματίες φαρμακοποιοί , προσπαθούν να επιβιώσουν σε συνθήκες κινούμενης άμμου , στα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης

Τα φαρμακεία της Μαγνησίας θα συμμετάσχουν με στάση εργασίας από τις 10,00 μέχρι το μεσημεριανό κλείσιμο και  συμμέτοχη στην πορεία.

                                       ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

 

 

 

 

Πηγή:


 
 
 
 
 
site created and hosted by